Accueil - Communicatiecampagne over de Gemeenteraadsverkiezingen!

Uncategorized | 05 juillet 2024

Communicatiecampagne over de Gemeenteraadsverkiezingen!

Objectif-Objectief VZW is verheugd om de lancering van onze nieuwe communicatiecampagne over de gemeenteraadsverkiezingen aan te kondigen, in samenwerking met de stad Vilvoorde ! 🗳️✨ Ons doel is helder: informeren, sensibiliseren, aanmoedigen en de inclusie van buitenlandse bewoners in het lokale democratische proces bevorderen.

Waarom is deze Campagne Belangrijk?

De gemeenteraadsverkiezingen in Vilvoorde zijn een cruciaal moment voor onze lokale democratie. Ze bieden elke burger de gelegenheid om actief deel te nemen aan de besluitvorming en het beheer van onze gemeente. Hierom is uw deelname essentieel

Burgerparticipatie

Elke stem telt en draagt bij aan het vormgeven van onze gemeenschappelijke toekomst. Door te stemmen, kunt u invloed uitoefenen op beslissingen die uw dagelijks leven direct beĂŻnvloeden, zoals openbare diensten, stadsplanning, onderwijs en meer.

Transparantie

Wij zetten ons in om alle benodigde informatie te verstrekken, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Het is van groot belang dat elke kiezer de kwesties en voorstellen van de verschillende kandidaten begrijpt.

Betrokkenheid

Het versterken van de burgerparticipatie van buitenlandse bevolkingsgroepen is een van onze prioriteiten. Wij willen iedereen in staat stellen hun stemrecht bij de gemeenteraadsverkiezingen in Vilvoorde beter te begrijpen en uit te oefenen, want een sterke democratie is een inclusieve democratie.

Wat Wij Aanbieden

Om onze doelen te bereiken, hebben wij verschillende initiatieven opgezet:

🔸 Interactieve Informatiesessies

Deze sessies bieden alle burgers de gelegenheid om hun vragen te stellen en duidelijke antwoorden te krijgen over het verkiezingsproces, lokale kwesties en de rollen van gemeenteraadsleden.

🔸 Animaties over Stemrecht
Wij organiseren specifieke animaties om buitenlandse bewoners bewust te maken van hun stemrecht en hen aan te moedigen actief deel te nemen aan de verkiezingen. Deze animaties zijn bedoeld om het verkiezingsproces te demystificeren en de informatie voor iedereen toegankelijk te maken.

🔸 Flyerdistributie in Vilvoorde
Wij verspreiden flyers door de hele stad om zoveel mogelijk mensen te bereiken. Deze flyers bevatten essentiële informatie over de verkiezingen en moedigen de burgers aan om deel te nemen.

🔸 Ontmoetingen met de Gemeentelijke Administratie
Wij organiseren ontmoetingen zodat burgers hun vragen direct aan de gemeentelijke administratie kunnen stellen en meer te weten kunnen komen over de verkiezingen. Deze ontmoetingen zijn een unieke kans om beter te begrijpen hoe onze gemeente en haar instellingen functioneren.

Doe Nu met Ons Mee!

Wij nodigen u uit om verbonden te blijven voor de data en locaties van onze evenementen. Samen maken wij van deze gemeenteraadsverkiezingen een succes voor onze gemeenschap!

Deel dit artikel en nodig uw vrienden uit om ons te volgen zodat u niets mist. Uw stem telt!

Conclusie

Uw deelname is essentieel om onze lokale democratie te versterken. Of u nu een beginnende of ervaren kiezer bent, uw stem telt. Doe met ons mee en neem actief deel aan het democratische leven van onze gemeente. Samen kunnen wij het verschil maken!

#Gemeenteraadsverkiezingen #Vilvoorde #LokaleDemocratie #ObjectifObjectief