• fr
 • nl
 • OBJECTIEF-OBJECTIF
  Maak een schenking

  Gelukkige Verjaardag tot 89

  Het feest “Aangenaam leven 89”, dat op zaterdag 29 oktober in het Goielevenpark plaatsvond, was een groot succes. Het weer was goed en er waren veel deelnemers en activiteiten.

  De ontvangst van de 89 bussen, het hoogtepunt van de dag, was een echt succes. Koffie, gebak, een glimlach en het geluid van een accordeon waren een verrassing voor de chauffeurs, die zo’n ontvangst niet verwachtten.

  Door die feest te organiseren, wilden we het project aan een breder publiek tonen en zoveel mogelijk mensen erbij betrekken, door momenten van ontmoeting met de MIVB-bestuurders te creëren. Dit is de enige manier om de sfeer in de trams en bussen vriendelijker te maken.

  De MIVB-bestuurders waren opgetogen. Zij aarzelden niet om deel te nemen aan de geplande activiteiten en hadden een geweldige tijd.

  Het succes van deze dag zou niet mogelijk zijn geweest zonder de hulp van al onze partners: BIM, CLES, het Bonnevie buurthuis, de gemeente Molenbeek, KICOT, JES, FOYER, Les ateliers partage en de preventiedienst van de MIVB, aan wie wij onze dank willen betuigen.

  Missie volbracht en doelstellingen gehaald!

  Een van de geplande activiteiten voor die dag.

  Uitreiking van de prijzen door de heer El Khannouss, schepen van jeugdzaken.