• fr
 • nl
 • OBJECTIEF-OBJECTIF
  Maak een schenking

  Convivialiteitsdag

  Op zaterdag 16 november hebben velen van u in het kader van het Gelijke Kansen en Diversiteit Festival deelgenomen aan onze uitnodiging. Asbl Objectif wil u bedanken! De middag gewijd aan gezelligheid in het openbaar vervoer vond plaats in het Maritiem Gemeenschapscentrum van Sint-Jans-Molenbeek. Het programma was zo rijk dat we kunnen zeggen dat het een groot succes was. Rond een brunch en aan de hand van talrijke activiteiten hebben we ons gebogen over het thema “wederzijds respect tussen jongeren en bejaarden in de bus”.

   Dit was een gelegenheid om u kennis te laten maken met het prachtige slam-lied over Brussel en het openbaar vervoer, geschreven en uitgevoerd door de jonge meisjes van de Foyer.

  Jong en bejaard verzamelden zich rond de verschillende workshops. De workshop over de inleiding tot de Arabische kalligrafie, geleid door een professional, was een groot succes.

  U kunt de vertoning van “De verhalen van 89” ontdekken of herbekijken, een verzameling getuigenissen van gebruikers van de bus 89, waarin ieder van ons zich kon herkennen.

  Tot slot was ons paradepaardje ongetwijfeld het actietheater onder leiding van de acteurs van de vzw “Ras Al Hannout”, waarbij het publiek zeer ontvankelijk was en deelnam aan kleine scènes. Deze activiteit was een groot succes bij iedereen, vooral bij onze partners van Stib die aanwezig waren, en maakte de opening van het debat mogelijk.

  De activiteit eindigde in een goede stemming. Buschauffeurs, jongeren, buurtbewoners en gebruikers van het openbaar vervoer namen afscheid van elkaar en beloofden samen het reizen aangenamer te maken. Proficiat aan Miss El Adnani Manal die de superbike won in de wedstrijd. Het hele team van Objectief.